Lady Moscow - fra elektriske Cuba til strømløse Rockefeller

Underdogbandet Lady Moscow har lenge vært bejublet i utlandet, og i mars pakker de sirkusvogna for å få titusenvis av mennesker på Cuba til å danse på festivalen Havana World Music før de skrur ut sikringene og reiser hjem igjen for å spille strømløst på Rockefeller 19. april.

– Uavhengig av alder kommer ikke publikum til å slutte å klare å danse på Cuba. De kommer til å være utmattet når vi er ferdig, uttaler vokalist Bjørn Galdal.
 
Fra 23-26. mars reiser de lengre enn noen sinne for å spille to konserter på festivalen Havana World Music på Cuba, og de blir ikke de eneste norske på den karibiske øya i mars, Madcon står også på plakaten.
 
Lady Moscow er et band bestående av en god porsjon lekenhet og galskap. Kombinert med tydelige, sterke låter og forrykende liveshow gjennom 10 år på veien oppleves bandet som et helstøpt sirkus av et liveband. Med sitt unike live-univers av sårhet, råhet, spilleglede og sjarme har de skapt seg et navn langt utover Norges grenser.
 
I desember i fjor slapp bandet singelen ”Fallwind” på Diger, i år markerer de 10-års jubileet sitt med å reise til Cuba, spille på Rockefeller og i løpet av året slipper de ny plate. Lady Moscow er kanskje mest kjent for sin unike energi og sitt skamløse sirkus, men etter Havana World Music får man mulighet til å oppleve en annen side av bandet, når de gjør strømløst på Rockefeller.

Notiserbotbodyblackshadow